Primăria mai face un pas ca să impună, cât mai repede, plata parcării, în Constanța

1
2357

Administrația publică locală anunță că face un pas important pentru implementarea noului Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța. În curând, va putea fi utilizată o nouă versiune a aplicației de plată a parcării „Constanța Parking”.

Prin intermediul aplicației „Constanța Parking”, cetățenii vor avea la dispoziție o metodă simplă de plată rapidă și ușoară a parcării. Aplicația va permite efectuarea plății parcărilor de scurtă durată prin SMS și card bancar, pentru parcările aflate în Zonele 0 1 și 2 ale orașului.

Într-o primă etapă, aplicația va fi disponibilă pentru Zona 0.

Folosind aplicația, putem trimite un SMS generat de aceasta sau să folosim cardul bancar pentru plata parcării. De asemenea, aplicația va trimite o notificare cu 15 minute înainte de expirarea timpului de parcare, pentru a se evita sancționarea și accidentală a timpului de parcare. 

Aplicația „Constanța Parking“ poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore.

Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit. Informațiile vor fi afișate pe panouri de informare.

Pe lângă această modalitate de plată, cetățenii vor putea efectua plata parcării prin parcometre stradale și tichete răzuibile, care vor fi comercializate la punctele de lucru Confort Urban și la punctele de vânzare CT BUS.

V.I.

Citește și:

1 COMENTARIU

 1. Asta mai face altceva in afara de parcari cu plata si a incurca traficul ? De cand e primar numai asta aud, parcari si trafic. Vreau si eu sa aud o stire:
  – Investitor miliardar creaza locuri de munca la constanta
  – lucrarile de pe varianta au fost terminate
  – Tabacarie va fi adus in secolul 21
  – portul constanta a fost modernizat

  Nu frate, al nostru are o problema sensuri unice si parcari cu plata….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.