Primăria Năvodari a sistat activitatea Serviciului de Taxe și Impozite: un angajat a fost confirmat cu COVID-19!

0
795

Anchetă epidemiologică la Năvodari! Primăria a decis sistarea activității cu publicul în cadrul Serviciului de Taxe și Impozite, începând de miercuri, 6 octombrie a.c., urmare a confirmării infectării cu COVID-19 a unui angajat.

Direcția de Sănătate Publică din Constanţa va efectua ancheta epidemiologică și va decide măsurile legale care se impun în astfel de cazuri. De precizat faptul că Primăria Năvodari a demarat deja procedurile pentru realizarea dezinfecției în sediul Serviciului de Taxe și Impozite!

Anunțăm cetățenii interesați că se pot adresa pe e-mail și telefonic pentru rezolvarea diferitelor probleme sau depuneri de documente aferente Serviciului de Taxe și Impozite (tel: 0241762675, email: impozite@primaria-navodari.ro; pnavodari@yahoo.com). De asemenea, pentru plata taxelor și impozitelor locale, Primăria Năvodari vă pune la dispoziție sistemul electronic de plată ETAX. Dacă aveți întrebări ori întâmpinați dificultăți în utilizarea sistemului electronic de plată ETAX, puteți solicita asistență la numărul de telefon 0241.762.675, interior: 30“, susţin reprezentanţii Primăriei Năvodari.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.