Primăria nu mai dă înapoi CJC-ului clădirea fostei școli din Medeea, pentru Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța

0
464

Primăria Constanța achiziționează lucrări de reparații acoperiș, fără a schimba forma acestuia, la imobilul situat pe strada Medeea nr. 25A.

Valoarea estimată, fără TVA, a contractului este de 441.108,40 lei. Acesta va fi atribuit în baza prețului cel mai scăzut și va avea o durată de 90 de zile de la semnare

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 11.08.2022, ora 23.59.

Lucrările trebuie finalizate în 60 de zile de la emiterea odrinului de lucru. Toate materialele folosite vor fi ignifuge.

La terminarea lucrărilor se va întocmi un proces-verbal, iar recepția finală va fi convocată de Primărie în cel mult 15 zile de la expirarea perioadei de garanței, de 60 de zile.

Reamintim că, din noiembrie 2019, imobilul a aparținut Consiliului Județean Constanța, fiindu-i predat de Primăria Constanța. De la începutul anului 2021, administrația județeană a vrut să schimbe destinația clădirii (fosta Școală generală nr. 19), pentru a muta Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța. Însă, Ministerul Educației a transmis că trecerea imobilului din domeniul public al Municipiului Constanța în cel al Județului Constanța se putea face doar după emiterea unui aviz de la minister. Astfel că CJC a înapoiat-o Primăriei la începutul acestui an, iar acum administrația repară clădirea pentru a amenaja birouri și arhivă.

Fosta școală din Medeea are un regim de înălțime S+P, fiind edificată în 1960. Suprafața construită este de 1.007mp, iar cea a terenului aferent, împrejmuit cu un gard de beton, de 5.447mp.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.