Primăria Ovidiu vă invită la ”Zilele Orașului”, organizate pe malul lacului

0
1535

După ce anul trecut nu s-au putut ține evenimentele specifice prilejuite de ”Zilele Orașului Ovidiu”, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei, iată că anul acesta, Primăria Ovidiu, împreună cu Consiliul Local dar și cu alți colaboratori, și-au luat revanșa față de locuitorii orașului organizând un eveniment de zile mari.

Astfel, în zilele de 31 iulie și 1 august., Primăria Ovidiu vă invită la mai multe spectacole, pentru a sărbători ”Zilele Orașului Ovidiu”, unul dintre cele mai frumoase localități din județ, care continuă să-și sărbătorească locuitorii. Unul dintre spectacole va fi susținut de Orchestra simfonică a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța, ce constă într-un concert de muzică pop-rock-simfonică, o reinterpretare a unor celebre șlagăre din repertoriul internațional.

Un alt spectacol va fi susținut de maestrul Nicolae Botgros va urca pe scena plutitoare de pe lac, împreună cu orchestra „Lăutarii“ din Chișinău, avându-l ca invitat pe renumitul Gheorghe Zamfir, unul dintre marii artiști care au făcut cunoscut numele României în toată lumea.

În plus, vor mai urca pe scenă Antonia, Theo Rose și alți invitați surpriză. Evenimentul se va desfășura pe scena plutitoare de la Parc Faleză Lac – Ovidiu.

Iată lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă:

Sâmbătă, 31 iulie:

Orchestra simfonica a Teatrului National de Opera si Balet ” Oleg Danovski” Constanta (concert de muzica pop-rock-simfonica, o reinterpretare a celor mai celebre slagare din repertoriul international)
Theo Rose
Alessia
Yuka
Hari Gromoșteanu
Elisa Scupra
Flori Gartu
Berbec Andrei

Duminica 1 august:
Nicolae Botgros impreuna cu orchestra ” Lautarii” din Chisinau vor sustine un super spectacol avandu-l ca invitat pe renumitul artist si compozitor Gheorghe Zamfir
Antonia

Stefania Narenji

Ansamblul ” Dobrogeanca “

Ansamblul ” Armanamea “
Ansamblul ” Balkaneros ”
Ansamblul ” Qanara “, precum și alți invitați surpriză

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.