Primăria pune pavele noi pe trotuare și construiește alte alei

1
509

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale. 

Pe strada Flămânda, se montează pavele moderne, după ce terenul a fost consolidat și au fost montate borduri noi.  

Simultan, pe Aleea Romaniței continuă procesul de reconfigurare a zonei delimitate de blocurile C1 și C2. Se construiesc alei pietonale. Bordurile deteriorate au fost înlocuite cu unele noi, iar suprafețele au fost pregătite pentru asfaltare. 

De asemenea, pe strada Biruinței se desfășoară lucrări de reconfigurare a trotuarelor. Pe sectorul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Izvor se resistematizează zona pietonală și sunt amenajate noi parcări.  

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

V.I.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Trist .Orasul cu cele mai multe borduri din Europa.Borduri si dale peste tot:pana si in jurul copacilor sau pe calea de rulare a bicicletelor ..Cat despre dale ,se schimba cele puse de Mazare deoarece au imbatranit ! Curtea de conturi nu este interesata de subiect ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.