Primăria somează constănțenii să își îngrijească terenurile!

0
353

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice și Poliția Locală, somează proprietarii să își îngrijească terenurile pe care le dețin! Foarte multe terenuri sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor inerte.

Proprietarii de terenuri de pe raza municipiului Constanța trebuie să le igienizeze și să efectueze periodic operațiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Din păcate, însă, foarte multe terenuri sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor inerte.

Echipele Municipalității desfășoară permanent acțiuni de identificare a acestor terenuri insalubre, care pun în pericol sănătatea noastră a tuturor și strică imaginea orașului. După ce acestea sunt identificate, proprietarii sunt somați să remedieze cât mai repede situația. Dacă nu se conformează, ei sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei, pentru persoane fizice, și între 25.000 și 50.000 de lei, pentru persoane juridice.

De asemenea, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 184/2013, proprietarii terenurilor virane situate în intravilanul municipiului Constanța au obligația să le împrejmuiască și să amplaseze pe acestea, la loc vizibil, pe frontul stradal, un panou care să cuprindă sintagma „Proprietate Privată“ și numărul stradal aferent sau parcelă și lot, atunci când imobilul nu are alocat un astfel de număr.

Primăria Constanța mulțumește celor care s-au implicat în acțiunile de igienizare, precum și celor care au semnalat aceste probleme. Ele pot fi sesizate la numerele de telefon: 0241/484.205-Dispecerat sau 0799/606142 – WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.