FOTO Primăria Tulcea a prezentat proiectul parcării etajate din Cartier Vest

0
4677

Viceprimarul municipiului Tulcea, George Șinghi a prezentat unul din proiectele de parcare etajată aflate în lista de investiții a Primăriei pe amplasamentul din cartier Vest, lângă calea ferată.

Este vorba de o parcare nouă, în regim P+2+Terasă, cu peste 200 de locuri, dar în care vor fi amenajate și parcări pentru biciclete, zone verzi, zone de relaxare, spațiu de joacă și un teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic și împrejmuit cu gard de 5m pentru siguranță.

Lucrăm în același timp și la alte proiecte și căutăm să identificăm noi terenuri, centrale și în cartiere prin care să decongestionăm arterele de mașini.Vom continua de asemenea și anul acesta cu dezafectarea garajelor în mai multe zone, vom îmbunătăți și vom accelera întregul proces pentru a amenaja noi locuri de parcare moderne“, a precizat viceprimarul George Șinghi.

Acesta a precizat că în prezent se lucrează la PUZ și studiu de fezabilitate, existând speranțe că lucrările vor demara până la sfârșitul acestui an. În plus, se va încerca obținerea unor fonduri prin PNRR.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.