Primăria Tulcea mută tarabele în afara piețelor pentru ca producătorii să își poată continua activitatea

0
918
Piață din municipiul Tulcea. FOTO Ștefan Ilie

Activitatea din incintele piețelor publice din Tulcea se va modifica, începând de luni, din cauza restricţiilor impuse de pandemia COVID-19, prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Aceasta este una dintre ultimele decizii luate de către la nivel naţional, pentru a preveni îmbolnăvirea populaţiei cu virusul SARS-COV 2.

Primarul Ștefan Ilie a precizat că tarabele la care se vindeau legume şi fructe vor fi scoase în afara piețelor. Acolo, Primăria Tulcea va asigura condiţiile pentru un comerţ civilizat, în aer liber.

„Având în vedere măsurile tot mai stricte impuse de pandemie, este absolut necesar să venim în ajutorul cetăţenilor, dar şi a producătorilor și de aceea s-a ajuns la această soluție. Producătorii își vor putea vinde mai ușor produsele, iar cetățenii nu vor fi constrânși să renunţe la fructele şi legumele proaspete, naturale, pe care le găsesc doar în pieţe. (…) Datoria noastră, a Primăriei Tulcea, este să dăm cetăţenilor posibilitatea de a se aproviziona cu produse alimentare de la producătorii locali. Vom crea curând un comerț în siguranță! Magazinele din incinte îşi vor continua activitatea, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie sanitară impuse de pandemie“, a transmis edilul.

C.S:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.