Primăria Valu lui Traian vrea să construiască, la anul, o școală nouă în Cartierul Tineretului

0
892
Primăria Valu lui Traian. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primăria Comunei Valu lui Traian a demarat o procedură simplificată on-line pentru execuție lucrări, achiziție utilaje și echipamente tehnologice pentru construire școală cu clasele grupa 0 – VIII, sală de educație fizică și sport, spațiu pentru after school, anexă spațiu tehnic și împrejmuire în Cartierul Tineretului. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 12.166.730,23 lei.

Primăria Valu lui Traian vrea să construiască, la anul, o școală nouă în Cartierul Tineretului, zona lotizată F, str. Florilor nr. 1, lângă grădinița existentă. Unitatea de învățământ va avea trei tronsoane de clădire separate, toate cu regim de înălțime P+2E. În plus, firma câștigătoare va trebui să construiască un corp de clădire separat, cu destinația sală de sport, și un spațiu tehnic cu două bazine subterane, cu rol de asigurarea necesarului de apă pentru stingerea unui eventual incendiu. Ofertantul ales va amenaja și un teren de sport exterior, inclusiv împrejmuirea lui, trotuare, alei, jardiniere exterioare, platforme carosabile, platformă de deșeuri, împrejmuirea terenului etc.

Valoarea estimată a contractului este de 12.166.730,23 lei, fără T.V.A. Proiectul este finanțat cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Termenul de execuție al tuturor lucrărilor este de un an de la data predării amplasamentului și a ordinului de începere a lucrărilor. Perioada de garanție este de 60 de luni, de la recepția finală.

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 07.12.2020, ora 15.00. Ofertanții trebuie să fi executat lucrări similare cu cele care fac parte din obiectul contractului (lucrări din domeniul construcțiilor civile sau lucrări similare din punctul de vedere al complexității cu cele care fac obiectul prezentei proceduri de achiziții), realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani. Se acceptă însumarea valorilor aferente lucrărilor executate în cadrul a maximum zece contracte în valoare cumulată de cel puțin 12.166.730,23 lei, fără T.V.A.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.