Primăria vrea să închirieze peste 200 de decorații iluminate festiv pentru Paști

1
543

Primăria Constanța a inițiat licitația pentru atribuirea contractului de închiriere, inclusiv montarea și demontarea, unor instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia Sărbătorilor Pascale 2021.

Firmele interesate pot depune oferte până pe 07.04.2021, ora 23.59. Valoarea estimată a contractului de 30 de zile este de 135.000 de lei, fără T.V.A. Serviciile de iluminat ornamental festiv cu ocazia Sărbătorilor Pascale includ costul închirierii, al operațiunilor de montare şi demontare.

Produsele cerute sunt figurine 3D, 2D și perdele luminoase, respectiv panouri din aluminiu cu textul „Paște fericit“ și doi iepurași dispuși în lateral, perdele cu țurțuri, figurine pe cadru din aluminiu în forma unui iepuraș cu ou sau a unei lumânări cu ou sau cu frunze, ori de forma unui îngeraș, plus figurine tip ouă încondeiate de Paști.

Instalații de iluminat vor fi montate la toate intrările din oraș, în sensurile giratorii și pe Bulevardul Tomis. În total, 229 de produse.

Toate produsele decorative vor fi echipate cu sursă de lumină de tip LED, astfel încât să  asigure un consum mic de energie electrică și durată mare de viață.

„Având în vedere situația tristă în care ne aflăm, situație cauzată de pandemie, în apropierea Sărbătorilor Pascale 2021, Primăria Municipiului Constanța intenționează să evidențieze Învierea Domnului prin iluminat festiv, în unele zone ale municipiului Constanța“, se motivează în Caietul de sarcini.

Criteriul ce va fi aplicat pentru atribuirea contractului este prețul cel mai scăzut.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Ce lagatura este ca si simbolistica intre pastele ortodox si iepurasi comandati ca si ornanent ?
    Crestini ortodocsi sarbatoresc INVIIEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS de pasti ,ce legatura are vu iepurii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.