Primarul Chelaru invită năvodărenii să completeze un chestionar pentru urgentarea implementării serviciului CT BUS în oraș

0
1082
Foto CT BUS

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari informează cetățenii, printr-o postare în mediul online despre necesitatea completării unui chestionar în vederea implementării transportului public de persoane între Năvodari și Constanța cu autobuzele CT BUS.

„După cum știți, proiectul pentru implementarea transportului public de persoane între Năvodari și Constanța cu autobuzele CT Bus a fost deblocat, având o întâlnire în acest sens cu primarul Vergil Chițac și ceilalți colegi din zona Metropolitană. Compania angajată de Primăria Constanța pentru realizarea studiului de oportunitate privind înființarea ADI Transport ne-a transmis un chestionar care trebuie completat de cât mai mulți năvodăreni, astfel încât noul serviciu de transport cu autobuzele CT Bus să fie dimensionat corect. Chestionarul poate fi completat on-line accesând linkul de mai jos sau la sediul Primăriei în format fizic”, se arată în postarea primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru.

CHESTIONARUL POATE FI COMPLETAT ACCESÂND LINK-UL:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLp_ru1PnE-t3v-TFUQjG6fcOGPYKkgf4WK_4WxAYIHF-8yQ/viewform

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.