Primarul Chițac promite că va aloca fonduri pentru deschiderea părții neafectate a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

2
402
Incendiu Spital Boli Infecțioase. FOTO Claboo Media

După tragedie de vineri, 1 octombrie a.c., de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, când la Secția ATI COVID-19, a izbucnit un incendiu, în urma căruia șapte femei au decedat, activitatea unității medicale a fost temporar suspendată.

Totodată, mai mulți medici și astente medicale susțin că urmează a fi concediați în plină pandemie de coronavirus.

Din acest motiv, municipalitatea susține că vor fi alocate fonduri pentru deschiderea părții neafectate a spitalului. Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a făcut o postare pe pagina de socializare:

Mâine voi avea o discuție cu managerul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase, dr. Claudia Cambrea. Voi exprima disponibilitatea Primăriei de a aloca fonduri pentru deschiderea părții neafectate a spitalului, pentru că înțelegem urgența și necesitatea unor paturi suplimentare.

De asemenea, vom contacta un specialist în vederea efectuării unei evaluări care să ne arate ce să achiziționăm și ce categorii de lucrări trebuie să facem. Însă voi avea nevoie și de o decizie a Consiliului de Administrație a spitalului, dacă se va considera că aceasta este calea de acțiune”, se arată în postarea primarului Vergil Chițac.

L.M.

2 COMENTARII

  1. NU TRE SA PROMITA NIMIC TRE DOAR SA RESPECTE LEGEA DOAR DE AIA L AU VOTAT INOCENTI CARE ACU CE SA VEZI SCHELALAIE.ALTFEL NORMALITATEA SA FIE RIDICATA LA RANG DE VIRTUTE MA INGRETOSEAZA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.