VIDEO. Primarul Cîrjaliu anunță că a strâns toate semnăturile necesare organizării referendumului pentru dizolvarea Consiliului Local

0
341

Primarul comunei Agigea a făcut câteva precizări cu privire la situația din comună, unde există un conflict în administrația publică locală.

Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea, a strâns un număr de 2.322 de semnături pentru organizarea referendumului în vederea dizolvării Consiliului Local – deoarece consilierii locali nu ar veni la ședințe -, de vreme ce în instanță procesul în acest sens durează din luna aprilie a.c., nu s-a finalizat, iar următorul termen este stabilit pentru data de 11.11.2021.

Edilul-șef va depune semnăturile luni, 11.10.2021, la Prefectură și va cere organizarea referendumului, deoarece are mai mult de 2.000 de semnături, numărul minim necesar, de 30% din populația comunei.

Acțiunea în instanță a fost înregistrată pe data de 14 aprilie a.c., primul termen a avut loc la jumătatea lunii iulie, iar de atunci s-a amânat de cinci ori, din cauza unor vicii procedurale.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.