Primarul Cîrjaliu, reacţie dură după anunţul USR privind strângerea semnăturilor necesare unui referendum de demitere a sa

1
2162

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, reacţionează faţă de comunicatul USR referitor la strângerea de semnături pentru organizarea referendumului privind demiterea sa.

Iată comunicatul integral: “Referitor la declaraţia: Preşedintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, a anunțat: “Vom înainta Prefecturii solicitarea organizării referendumului de demitere a primarului PSD, Maricel Cîrjaliu. Vom anunţa înregistrarea la Prefectura Constanța a solicitării organizării unui referendum local pentru demiterea primarului PSD Cristian Maricel Cirjaliu. Cererea este însoțită de motivele demiterii și de semnăturile necesare, conform O.U.G.57/2019, art 162.” Aștept să fie depuse listele de semnături în cauză pentru a sesiza aspectele penale de nelegalitate. Vor fi surprize foarte mari referitoare la strângerea și autenticitatea acestor semnături. Numai odată depuse aceste liste se pot constata efectele juridice ce se vor naşte de aici, multe dintre fapte intrând în sfera penalului. Eu nu îmi voi asocia niciodată numele cu acest individ care a vândut etnobotanice/otravă pentru suflet și trup copiilor noștri în cartierul constanțean Km 4-5 în locaţia de pe Strada Pandurului. Acest individ a distrus destine de copii si părinți. Nu pot lua lecții de administrație publică de la un PENAL cum este Ciobanu Gabriel care nu a citit în viața lui o lege sau un document legislativ și tocmai din această cauză, a necunoașterii acestui individ. Întreaga administrație publică locală este blocată, fapt constatat de o instanța judecatorească. Ciobanu Gabriel este protejat și promovat de USR , partid care împreună cu actuala guvernare a adus întreaga țară la un dezastru economic, din cauza cărora avem parte de aceste valuri de scumpiri, iar oamenilor nu le mai ajung salariile, pensiile decat pentru a rezista câteva zile din lună. De asemenea acest individ este marioneta Pescariei lui Matei/DATCU MATEI care încearcă de ani de zile să pună mână pe un teren în suprafată de 8940 mp proprietate a Comunei Agigea, teren furat cu facturi false așa cum reiese din Hotararea Judecătorească DEFINITIVĂ în dosarul cu nr . 627/36/2019. Întodeauna o să apăr interesele comunităţii mele si nu voi lasa pe nimeni să-si bată joc de cetățenii Comunei Agigea, de drepturile lor, păcălindu-i cu falsa lor preocupare pentru această comună”.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Exact USR este de vina pentru valurile de scumpiri din energie si gaze..nu toate guvernele din ultimii 30 de ani care nu au facut nici o investitie in unitati de productie/ infrastructura. Ce sa zic ..bravo, ati gasit vinovatii.
    Sincer sunt curios daca cuvintele dl primar de la Agigea; care este primar de 10 ani si mereu promite aceeasi cresa si canalizare se vor adeveri sau va lua si interviuri din puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.