Primarul comunei Limanu: Îi recomand premierului Cîțu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vamă și să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman

0
2527
Daniel Georgescu

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, se declară scandalizat de alocările bugetare din partea Consiliului Județean:”25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța!
Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui judet a considerat ca două salarii de președinte sunt arhisuficiente“.

Georgescu este convins că alocarea reprezintă o răfuială politică și că primăriile PNL au fost avantajate, așa că îi transmite un mesaj și premierului Florin Cîțu:
Cu tot respectul, ii recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record“, a transmis Georgescu.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.