Primarul Cristian Radu, mesaj pentru mangalioţi: “Cer partidelor de opoziție să încheiem ostilitățile de campanie și să ne ținem de treabă”

0
467

Cristian Radu, primarul Mangaliei, cere partidelor de opoziție să renunţe la ostilitățile de campanie. Edilul a transmis şi un mesaj managlioţilor prin care mulţumeşte tuturor alegătorilor. Radu susţine că trebuie să continue proiectele cu bani europeni și să înceapă altele noi.

Mă adresez vouă, celor care mi-ați acordat încrederea pentru un nou mandat, dar și celor care ați optat pentru alți candidați. În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru participarea la vot, mai ales în aceste vremuri grele de pandemie. Ați arătat curaj și hotărâre. Aţi arătat că vă pasă de Mangalia și de democrație. Numărătoarea voturilor s-a finalizat. Rezultatele arată că am câștigat funcția de primar, iar partidul care m-a susținut, PNL, a obținut majoritatea în Consiliul Local. Este o victorie care ne bucură, dar eu și echipa mea simțim și o mare responsabilitate pentru anii care urmează. Mai avem multe de făcut, însă suntem pe drumul cel bun. Trebuie să continuăm proiectele cu bani europeni și să începem altele noi“, susţine primarul.

Mangalia are nevoie de infrastructură, de locuri de muncă, are nevoie să-și valorifice potențialul geografic și turistic, mai adăugă edilul. “Vom face asta împreună cu Consiliul Județean, câştigat tot de PNL și în parteneriat cu Guvernul României, care, sperăm, va fi condus tot de liberali și după alegerile parlamentare din decembrie 2020. Din acest motiv, cer partidelor de opoziție să încheiem ostilitățile de campanie și să ne ținem de treabă. Cetățenii Mangaliei s-au exprimat, acum e rândul nostru să trecem la fapte, să nu-i dezamăgim. Chiar dacă nu suntem mereu pe aceleași poziții (așa e și firesc), pentru proiectele mari, care privesc orașul și calitatea vieții locuitorilor, trebuie să colaborăm, toți cei responsabili de destinul comunității“, potrivit edilului.

În același timp, Cristian Radu spune că trebuie să tragem și învățăminte din această campanie electorală, deloc ușoară și cu prea multe incidente care n-ar trebui să aibă loc într-un oraș european. “Atacurile politice, neadevărurile care s-au spus pot fi tolerabile. Dar cumpărarea de voturi și candidați reprezintă o faptă gravă, împotriva legii, și ea poate să perturbe serios procesele democratice și încrederea cetățenilor în aleșii lor. Am privit cu tristețe și cu mult regret aceste evenimente. Partidele din opoziție se pot uni oricând împotriva partidului aflat la putere. Este dreptul lor, însă trebuie s-o facă cinstit, transparent și să nu se lase controlate de interese nelegitime, din afara jocului politic și prin mijloace ilegale“, a declarat Cristian Radu.

Primarul Mangaliei mai spune că reprezentanții opoziţiei ar trebui să învețe o lecție din aceste alegeri: “Oamenii de bună credință au priceput imediat dedesubturile acestor înțelegeri și le-au sancționat prin vot, dovedind că reprezintă o majoritate. Cu această lecție învățată, putem merge înainte, putem să ne îndreptăm greșelile și să lucram cu toții pentru binele celor pe care îi reprezentăm. Mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de noi și, cum am promis, ne ținem de treabă în continuare“.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.