Primarul Cristian Radu susține că a fost filat la Mangalia: “Nu mă las intimidat de mafia terenurilor și voi lupta să protejez Pădurea Comorova”

0
1039

Filaj și intimidare! Așa se pare că se desfășoară campania electorală pentru alegerile locale de la Mangalia. Primarul Cristian Radu susține că ar fi fost intimidat și filat de “mafia terenurilor”, făcând referire la doi dintre contracandidații săi “ancorați puternic în acest grup de interese”.

Din informațiile pe care le am, în spatele acestor acțiuni de filaj și intimidare se află un grup de interese în turism și domeniul imobiliar. Doi dintre contracandidații mei sunt puternic ancorați în acest grup de interese, care urmărește să acapareze terenurile din stațiuni și să construiască în pădurea Comorova. Îi rog pe toți locuitorii de bună-credință ai orașului nostru să nu se lase influențați de știrile false și dezinformările care apar despre mine, tocmai acum, înainte de alegeri. Eu nu mă las intimidat de mafia terenurilor și voi lupta, în continuare, să protejez Pădurea Comorova și toate parcurile și spațiile verzi din oraș și stațiunile Mangaliei. Ne ținem de treaba!“, susține primarul Cristian Radu.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.