Primarul din Cogealac neagă faptul că a fost oprit de Poliție, deși recunoaște că mașina urmărită era a lui

0
1481
Gheorghe Alexa

Primarul comunei Cogealac, Gheorghe Alexa, reacționează la zvonurile precum că ar fi fugit de mașina poliției. El a confirmat faptul că mașina este, într-adevăr, a lui, dar neagă faptul că ar fi fost fugărită de polițiști.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Constanța, marți seară, șoferul unei mașini care rula pe DN 22, între localitățile Cogealac și Gura Dobrogei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe un drum de pământ. Urmărirea a avut loc pe o distanță de aproximativ 15 kilometri, iar la un moment dat, autoturismul în cauză nu a mai putut fi observat din cauza norului de praf, acesta rulând cu viteză ridicată pe câmp.

Contactat telefonic, primarul neagă faptul că ar fi fost la volanul autoturismului respectiv.

Nu am fost la volan nici eu, nici băiatul meu, așa cum se vehiculează. Mașina o conducea altcineva, noi nu eram acolo. Din câte am înțeles, ar fi depășit viteza și a fost surprinsă de radar, dar nu a fost urmărită de Poliție, așa cum se spune. Nu știu de unde au apărut atâtea minciuni. V-am spus, cel mult a fost surprinsă de radar și atât”, a declarat pentru Focus Press, primarul de la Cogealac, Gheorghe Alexa.

Polițiștii continuă cercetările privind identitatea șoferului respectiv.

 Daniel ALBU

Citește și: Mașina primarului din Cogealac, urmărită în trafic; polițiștii îl caută pe șoferul care a refuzat să oprească

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.