Primarul din Hârșova organizează întâlniri săptămânale cu cetățenii

1
294

Vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 15.12.2021, domnul Primar Viorel Ionescu va relua întâlnirile cu cetățenii, în fiecare a treia zi de miercuri din lună. Aceste întâlniri vor avea loc în intervalul orar 17:00-18:00, în Sala Mare a Primăriei, și vor aborda problemele întâmpinate de către dumneavoastră, pentru a identifica soluțiile concrete în vederea rezolvării lor.

Toate întâlnirile se vor desfășura cu respectarea regulilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2 . Conform legislației în vigoare, accesul în instituțiile publice este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete, care prezintă rezultatul negativ al unui test nu mai vechi de 72 sau 48 de ore (în funcție de tipul testului), respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cetățenii care nu se pot prezenta fizic, pot depune petiții online, la adresa de mail petitii@primaria-harsova.ro.

A.M.

1 COMENTARIU

  1. Bravo! V-ATI INTORS CU FATA SPRE CETATENI. Vin cumva anticipatele?!!(Sic!).Sa va tina Dzeu obisnuinta si in urmatorii ani de mandat si, sa nu ramana doar o sedinta in acest an, doar buna de reclama.Chiar daca trebuia sa faceti treaba aceasta inca dupa instalarea ca primar, nici acum nu este prea tarziu. De la inceput ati fi constatat realitatile urbei si, multe decizii/proiecte le-ati fi initiat/finalizat si cu aportul/ideile si nevoile cetatenilor. O serie de disfunctii din activitatea primariei/consiliului local le-ati fi putut stopa sau ameliora inca din fasa.Pana la urma tot votul cetatenilori conteaza rezultat din modul cum le-au fost satisfacute/indeplinite doleantele/interesele, cat de des v-au vazut batand strazile HARSOVEI si cat de mult i-ati bagat in seama la toate faramantarile orasului. SANATATE SI SUCCES LA CAT MAI MULTE SEDINTE RODNICE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.