Primarul din Ion Corvin spune că asfaltarea şi gazele sunt o prioritate în 2021

0
175
sursa foto: tomisnews.ro

Comuna Ion Corvin este situată în partea de Sud Vest a județului Constanța, la 78 km față de municipiul Constanța și este formată din satele Brebeni, Crângu, Ion Corvin (reședința), Rariștea și Viile. La alegerile locale din septembrie 2020, cetățenii au votat pentru a schimba vechea administrație (PSD). Astfel, primar pentru următorii patru ani este Tudorița Floros de la PNL. Aceasta nu a stat mult pe gînduri și s-a apucat imediat de treabă, având în derulare mai multe proiecte.

Ion Corvin este o comună destul de slab dezvoltată. În acest context, prioritățile edilului sunt axate pe crearea unui mediu prielnic pentru dezvoltarea copiilor. În ceea ce privește infrastructura rutieră, Tudorița Floros, vrea să atragă fonduri europene pentru asfaltarea drumurilor din comună, pentru reabilitarea sistemului de apă potabilă și pentru amenajarea rețelei de canalizare în localitățile comunei.

Avem mai multe proiecte în derulare, dar și proiecte noi pe care vrem să le implementăm. În primul rând vrem să facem proiectul de asfaltare. Acum avem în derulare reabilitarea Școlii de la Viile și Dispensarul și Grădinița de la Ion Corvin. Mai avem în lucru și proiectele pentru Școala din Ion Corvin și Căminul Cultural. În acest an ne ocupăm cu prioritate de proiectele de asfaltare și canalizare. Totodată, vrem să depunem anul acesta și proiectul pentru racordarea la gaze, dar o luam pe priorități, a precizat Tudorița Floros.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.