Primarul din Limanu propune ca ultima comandă în localuri să fie la 1 noaptea, iar închiderea la 2, ca măsură de sprijin a operatorilor economici din industria HoReCa

0
5319

Primarul localităţii Limanu (de care aparţine şi Vama Veche), Daniel Georgescu a vorbit în cadrul unui interviu acordat Focus Press despre proiectele în derulare, despre cele viitoare, dar şi despre soarta turismului.

Daniel Georgescu a adus în discuţie un paradox al zilelor noastre marcate de pandemia de coronavirus: localuri închise sau care funcţionează după un anumit orar sau grad de ocupare, în timp ce în marile lanţuri de magazine problema aglomeraţiei parcă nici nu ar exista! „Eu nu înţeleg de ce în magazinele mari nu este problemă că este aglomeraţie, că nu se respectă distanţarea, iar restaurantele sunt închise…”, a comentat primarul.

Vorbind despre sezonul anterior şi despre propunerile pentru sezonul estival 2021, edilul a precizat că susţine ideea ca localurile să se închidă mai târziu de ora 23. „Era destul de ciudat ca cei din Vama Veche să se trezească la 11 noaptea că sunt controlaţi. Am discutat cu cei implicaţi în zona de HoReCa, iar ei ar fi foarte mulţumiţi ca programul să se prelungească până la ora 1 noaptea. Adică, ultima comandă să fie la ora 1 şi să se închidă la ora 2 noaptea. Orele acelea, de la 23.00 la 1 noaptea sunt esenţiale”, a declarat Daniel Georgescu.

Interviu integral:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.