Primarul din Mangalia îndeamnă vârstnicii și bolnavii cronici să-și contacteze medicii de familie pentru a se vaccina

0
250

S-a dat startul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele din grupele de risc. În Mangalia acestea se pot vaccina la centrul din Sanatoriul Balnear.

În prima partea de etapei a II-a a campaniei de vaccinare antiCOVID, se pot vaccina persoanele din grupele de risc, respectiv cele cu vârste de peste 65 de ani și bolnavii cronici.

Primarul din Mangalia îi îndeamnă pe aceștia să își contacteze medicii de familie, pentru a fi programați pentru a vaccinați antiCOVID, la centrul din Sanatoriul Balnear.

„Stimați cetățeni, după cum știți, s-a dat startul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele din grupele de risc, respectiv vârstnicii de peste 65 de ani și cei care suferă de anumite afecțiuni cronice. Persoanele ce fac parte din aceste categorii și doresc să se vaccineze, trebuie să contacteze medicul de familie pentru programarea prin sistemul informatic național, în funcție de locurile disponibile.

Centrul de vaccinare din Mangalia se află la Sanatoriul Balnear, pavilionul de lângă stadionul municipal, iar numărul persoanelor ce vor fi vaccinate zilnic se stabilește pe baza programărilor și a dozelor de vaccin repartizate centrului. Pentru lucrătorii din domeniile esențiale, programarea în sistemul informatic național poate fi realizată de angajator“, a declarat Cristian Radu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.