Primarul Mangaliei, Cristian Radu, caută soluții pentru zona Alexandru Iliaș din cartierul Coloniști

0
464
Cristian Radu s-a întâlnit cu locuitorii din Coloniști. FOTO Primăria Mangalia

Municipalitatea încearcă să rezolve problemele locuitorilor din zona Alexandru Iliaș, dar problemele de aici depășesc sfera de competență. Furnizorii de utilități refuză să avanseze aici pentru că, majoritatea construcțiilor nu au acte de proprietate în regulă. Acum, se caută soluții.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul de case, zona Alexandru Iliaș. Potrivit acestuia, principala problemă din acest cartier este legată de branșarea la utilități, care nu ține exclusiv de Primărie.

„Noi am demarat proceduri la furnizorii de servicii, prin care dorim să aducem rețeaua de gaze naturale, de apă și electricitate, la poarta oamenilor. Din discuțiile și demersurile făcute la furnizorii de utilități: ENEL, Megaconstruct, RAJA, ni s-a adus la cunoștință că majoritatea proprietarilor care dețin case pe strada Alexandru Iliaș nu au formele legale de proprietate în regulă. Din aceste considerente, niciun operator de servicii nu va face vreo investiție în zonă, întrucât ei solicită acte doveditoare în acest sens“, a declarat Cristian Radu.

Acesta a precizat că se depun eforturi pentru a-i ajuta pe localnicii din zonă și se caută soluții pentru a aduce utilitățile și în această zonă, dar și în altele unde există probleme similare.

Lucrăm deja la documentația pentru un nou proiect european, prin care să extindem rețelele la utilități și să asfaltăm toate străzile și trotuarele din Coloniști“ a precizat edilul.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.