Primarul Mangaliei: Subvenţia la căldură a însumat, în ultimele 10 ierni, 20 de milioane de euro. Nu vom rămâne fără căldură, luăm în calcul să revenim la CLU

0
4369

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a vorbit în cadrul unui interviu acordat Focus Press, despre proiectele finalizate în municipiu, despre cele în derulare, dar şi despre cele de viitor.

Potrivit edilului, vor fi achiziţionate încă 10 autobuze electrice, iar cât de curând ele vor intra şi pe trasee. “Ne vom concentra pe infrastructură”, a spus Cristian Radu, adăugând că infrastructura va încuraja investiţiile, iar acestea înseamnă dezvoltare, bani şi noi locuri de muncă.

În afară de proiectele cu fonduri europene sau guvernamentale, Cristian Radu a ţinut să puncteze şi faptul că, în ciuda cheltuielilor mari, mangalioţii “Nu vor rămâne fără căldură”. “10 ierni au însemnat 20 de milioane de euro cheltuială cu subvenţia la căldură. Vă daţi seama câte investiţii au fi făcut cu aceşti bani? Luăm în calcul să revenim la utilizarea CLU, analizăm preţuri. Atunci când s-a făcut racordarea la gaze, cazanele pentru CLU nu au fost desfiinţate, ele au rămas şi le putem folosi dacă ne decidem să revenim la acest tip de combustibil”, a spus edilul.

Interviu complet:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.