Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, prezintă raportul de activitate pentru anul 2022

0
57

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, prezintă raportul de activitate pentru anul 2022. Edilul consideră ca cetățenii să cunoască activitatea funcționarilor publici care, deși nu sunt vizibili pentru cetățeni, au un mare rol în funcționarea aparatului administrativ local.

„Raportul de activitate al primarului și al instituției pe care o conduc nu este doar o obligație legală, ci în primul rând este o formă de respect și transparență față de toți cetățenii orașului Năvodari. Așa cum v-am obișnuit cu rapoartele săptămânale de activitate, consider că este foarte important ca cetățenii să cunoască activitatea funcționarilor publici, a colegilor mei care, deși nu sunt vizibili pentru cetățeni, au un mare rol în funcționarea aparatului administrativ local.

2022 a fost un an complicat, cu multă muncă, multe proiecte foarte ample demarate care au generat și mult disconfort, dar toate investițiile sunt absolut necesare pentru dezvoltarea orașului. Fie că vorbim de modernizarea și supralărgirea Podului peste Ecluză, investițiile RAJA de extindere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare în Năvodari și Mamaia Sat, construirea noii școli nr.3 sau modernizarea Casei de Cultură, toate aceste proiecte sunt foarte importante pentru Năvodari, iar finalizarea lor vor aduce un real plus valoare orașului nostru.
Totodată, 2022 este anul în care ne-am văzut mult mai des, ne-am întâlnit și am discutat problemele cetățenilor direct în cartiere sau pe șantierele de lucrări, căutând rezolvarea lor în cel mai scurt timp. Vă mulțumesc pentru sprijinul dvs și vă asigur că împreună cu echipa Primăriei Orașului Năvodari vom continua să muncim și să dezvoltăm proiecte pentru un oraș mai frumos și mai dezvoltat!”,
a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Raportul de activitate poate fi vizualizat AICI

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.