Primarul Ștefan Ilie apreciază efortul tulcenilor de a participa în număr mare la evenimentele organizate în municipiu

0
83
Primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie

Evenimentele finanțate de Primăria Tulcea, pentru adulți și copii, în cooperare cu parteneri publici sau privați, sunt de calitate și dorite de foarte mulți tulceni. Aceștia au făcut eforturi pentru a participa Târgul de toamnă sau la Festivalul de film, ținând cont că în municipiu se desfășoară lucrări ample.

„Știu că este destul de greu să ajungeți la Târgul de toamnă sau la Festivalul de film pentru copii, din cauza lucrărilor care aglomerează traficul din centrul orașului, dar mă bucur că prezența dumneavoastră este foarte mare.

Pe străzile Păcii și Isaccei se montează conductele de apă și canalizare.

Pe strada Babadag se lucrează la colectorul de DN1200, care va prelua apa din sensul giratoriu Jean Bart, intersecția cu străzile Mihail Kogălniceanu și Dobrogeanu Gherea și de pe strada Progresului .

Se lucrează cu foarte mare grijă, de multe ori manual, pentru a proteja celelalte conducte existente, de fibră optică sau energie electrică și pentru a scoate instalațiile vechi și putrede, fără a le distruge pe cele noi și funcționale.

Se toarnă și se montează cămine, sisteme pentru scurgerea apelor pluviale, începând din sensul giratoriu Delta și continuând pe străzile principale și secundare din jur.

Doar blocurile de pe str. Sabinelor mai sunt alimentate de pe conducta provizorie, în timp ce toate de pe str. Corneliu Gavrilov beneficiază acum de instalații noi pentru apă.

Având în vedere zona aglomerată și pentru a o menține curată pentru activitățile din timpul zilei, deșeurile se colectează și în timpul nopții.

Se lucrează și în alte zone ale orașului, pentru amenajarea parcărilor, pentru informările corespunzătoare, igienizare și tratamente fito sanitare pentru arbori, la locurile de joacă, la bazinul de înot, la diferite avarii și sesizări ale cetățenilor, etc.

În curând vom începe și alte investiții pentru reabilitarea străzilor orașului, începând, mai întâi, cu strada Mahmudiei.

Îmi cer scuze atât pentru disconfortul creat, cât și pentru problemele inerente care mai apar în timpul lucrărilor. Important este ca noi, de la primar la director, de la șef de lucrari la orice angajat cu responsabilități publice, să răspundem prompt și să vedem în cetățeanul care ne reclamă DOAR un PARTENER“, a transmis primarul Ștefan Ilie.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.