Primarul Tulcei dorește extinderea rețelei de gaz în oraș

0
379

În cadrul unei întâlniri de lucru între reprezentații Asociației Municipiilor din România și Ludovic Orban, prim-ministrul României, primarul Tulcei, Ștefan Ilie, a propus soluții pentru accesarea fondurilor europene necesare extinderii rețelelor de gaz.

Miercuri, 11.11.2020, în Capitală a avut loc o întâlnire a reprezentaților Asociației Municipiilor din România cu Ludovic Orban, prim-ministrul României, Florin Câțu, ministrul Finanțelor Publice, Carmen Moraru, secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, și alți reprezentanți ai Guvernului României. În cadrul acesteia, primarul municipiului Tulcea a propus soluții pentru accesarea fondurilor europene necesare pentru a extinde rețelele de gaz pe termen mediu, iar pe termen, lung pentru a construi un sistem energetic eficient și concurențial.

„Municipiul Tulcea poate extinde rețeaua de gazul metan prin accesarea fondurilor europene și printr-o legislație care să permită parteneriatul între autoritate și distribuitorul privat.

Salvarea de la faliment si buna funcționare a operatorului agentului termic sunt acțiuni care au contribuit la blocarea dezvoltării orașului și nu au produs confortul dorit de locuitori“, a declarat Ștefan Ilie.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.