Primarul Vergil Chițac a aprins luminile de la Târgul de Crăciun din Constanța

0
301
sursa foto: Primăria Constanța

Sute de constănțeni s-au bucurat de o experiență unică la deschiderea Târgului de Crăciun din Parcul Oleg Danovski. Luminile de sărbătoare au fost aprinse de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a dat startul distracției, arată Primăria Constanța, într-un comunicat de presă.

„Locul a devenit unul feeric, decorațiunile de poveste au recreat universul copilăriei”, arată instituția.

„Până pe 25 decembrie, Parcul Oleg Danovski va fi locul unde constănțenii vor putea petrece momente speciale alături de prieteni și familie. Cine ajunge la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski va putea spune cât de magică este experiența de a te plimba printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, răsună cele mai cunoscute colinde. Pentru copii, parcul găzduiește un întreg univers de Crăciun, cu trenulețe și un carusel magic, cu ieslea decorativă a naşterii Mântuitorului, cu cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun. Pe lângă spectacole de dans, reprezentanții minorităților vor pregăti spectacole speciale, iar ansambluri de muzică vă așteaptă în serile de weekend. Diversitatea este completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi”, mai precizează sursa citată.

Programul târgului este următorul:

Miercuri-vineri 16:00-23:00 iar în weekend poate fi vizitat între orele 12:00-23:00.

Zilnic, în intervalul 16:00 – 17:30, la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski vor avea loc ateliere creative pentru copii, în căsuța lui Moș Crăciun. Înscrierile se fac chiar în căsuța Moșului.

Link video: https://sendgb.com/VcZksNrM1aQ?utm_medium=3vtBqpX49jYDAJF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.