Primarul Vergil Chiţac, huiduit de constănţeni la parada organizată de Ziua Naţională

1
4018

La parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României au fost prezente multe oficialități, printre care se numără prefectul Silviu Coșa, primarul Constanței, Vergil Chițac, președintele CJC, Mihai Lupu, precum și alte personalități locale. Toți au primit aplauze din partea mulțimii, mai puțin primarul Vergil Chițac, care a fost huiduit.

Reprezentanții oficialităților au luat cuvântul, pe rând, adresând mesaje cu ocazia Zilei Naționale, fiind aplaudați de mulțimea de constănțeni veniți să admire manifestările dedicate acestei zile. Primarul Chițac, în schimb, a fost huiduit, chiar în momentul în care a luat cuvântul, dar și după ce a terminat de transmis mesajul său către constănțeni.

Mesajul primarului către constănțeni

”Onorați invitați parteneri camarazi cetățeni. Am deosebita plăcere de a celebra la Constanța Ziua Națională a României. Oriunde în țară, în cadrul acestei ceremonii, ne aducem aminte de sacrificiile camarazilor, la ceea ce putem facem noi ca să ducem mai departe sacrificiile părinților noștri care au luptat. Sunt mândru că am onoarea să conduc acest oraș cu cinste și curaj și de a moderniza acest oraș. Am demarat deja primele proiecte pentru dezvoltarea orașului. Reabilităm parcurile, marile bulevarde, vom avea două spitale, vom realiblita Spitalul de Boli Infecțioase. Vom construi un stadion al echipei Farul, vom reabilita zona veche a orașului. Constanța se va moderniza încet dar sigur”, a spus primarul Vergil Chițac. La finalul acestui mesaj, primarul a fost huiduit din nou.

D.A., A.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.