Primarul Vergil Chițac se va vaccina: „Eu cred în oamenii de știință”

0
407

În județul Constanța, în cursul zilei de vineri, 15 ianuarie, a.c., a început etapa a II-a a procesului de vaccinare. Primul centru la care a ajuns echipa mobilă de vaccinare a fost Căminul pentru persoane vârstnice situat în Strada Unirii din municipiul Constanța. La acțiune au participat directorul Direcției de Sănătate Publică, Cristina Schipor, primarul Constanței, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu.

Vergil Chițac a precizat că se va vaccina atunci când îi va veni rândul și a îndemnat populația să se vaccineze pentru că este singura metodă prin care putem combate pandemia de coronavirus.

„Am să mă vaccinez, cu siguranță, când îmi vine rândul. M-aș fi vaccinat primul, așa ca putere de exemplu. Eu nu am văzut în ordinea de prioritate primarii și chiar nu am înțeles de ce. Eu cred în oamenii de știință. Pe negaționiști trebuie să îi combatem, să le spunem că niciodată în istoria omenirii nu au fost puse la un loc atâția bani și atâtea minți luminate. Reacțiile adverse sunt minore și toți trebuie să înțeleagă că trebuie să ne vaccinăm pentru că este singura modalitate de a combate pandemia. Noi trebuie să facem asta cât mai rapid”, a spus primarul Vergil Chițac.

M.G.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.