Primarul Viorel Ionescu de la Hârșova, despre sesizarea făcută la prefectură împotriva sa

0
229
Viorel Ionescu - primarul orașului Hârșova

Primarul reales al orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, prin care anunță că este subiectul unei sesizări făcută la Prefectura Constanța, în contextul depunerii candidaturii sale pentru alegerile locale care au avut loc duminică, 27 septembrie.

Dragi hârșoveni, o ultimă încercare a lui Chiriță Ionel de a bloca activitatea Primăriei Hârșova. Astăzi am aflat că, în urma unei sesizări făcute la Prefectura Constanța de către Chiriță Ionel, pentru a înceta mai repede actualul mandat de primar, care este la final oricum, înainte să-l preiau pe următorul, a fost emis un Ordin de prefect, în acest sens, ordin care nu mi-a fost comunicat, încă, dar care creează haos în activitatea primăriei, până când voi fi investit, din nou. Se invocă faptul că m-am înscris în PNL și în mod automat sunt considerat demisionat.

Este fals acest lucru și voi contesta ordinul, pentru că nu este conform cu realitatea. Sesizarea nu a fost făcută de ALDE, ci de Chiriță. Nu există o demisie din ALDE așa cum prevede legea, pentru că partidul pe listele căruia am fost ales m-a radiat și a comunicat acest lucru secretarului general și Prefecturii.

De ce au acționat la amenințările publice făcute de Chiriță, deși cunoșteau că realitatea este alta… vom afla!

Eu mulțumesc, încă o dată hârșovenilor care au avut încredere în mine și care mi-au acordat încă un mandat și, așa cum am trecut peste toate răutățile făcute la adresa Hârșovei, vom depăși și această scurtă perioadă de tranziție până la preluarea noului mandat”.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.