Primele piese ale roții londoneze au ajuns în parcarea de la Poarta 1

0
1230

Zona din apropierea Cazinoului din Constanța își va schimba complet înfățisarea pentru că administrația locală are planuri și proiecte în plan în ceea ce privește faleza. În cursul zilei de marți, 16 iunie a.c. au fost aduse în parcarea de la Poarta 1, piese din care se vor monta cabinele roții în stil londonez.

Edilul orașului Constanța, Decebal Făgădău declara pentru Focus Press, la Târgul de Turism de la Romexpo, București:

”Indiferent ce se spune, de bine sau de rău, important este să se vorbească despre noua atracție din municipiul Constanța, o vedeți în spatele meu. Începând din 1 mai, cel târziu 1 mai vom avea o roată de 36 metri înălțime de unde constănțenii și turiștii vor putea să vadă Cazinoul în restaurare, orașul vechi, marea, portul. De la acea înălțime de 36 de metri vor avea o senzație la înălțime nu doar din punct de vedere spiritual ci și fizic. Așa că vă așteptăm din 1 mai 2020 să vedeți Constanța la înălțime, tot atunci orașul va deveni Capitala Tineretului din România. Vorbim de un parteneriat între municipiul Constanța și un operator, nu presupune o investiție din partea Primăriei, nu vom avea o contribuție materială, nu dăm bani pentru lucrare, ci în cadrul parteneriatului încercăm să promovăm tot mai mult destinația turistică Constanța-Mamaia.”

Pandemia de coronavirus și decretarea stării de urgentă a blocat acest proiect dar iată că, în curând constănțenii și turiștii se vor bucura de investiție.

Piesele aduse constau în 26 de cabine: 24 de cabine normale a câte șase locuri fiecare, una pentru persoanele cu dizabilități și o cabină pentru VIP.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.