Primul amical al anului pentru roş-albaştri: FCSB acuză adversarii de lipsă de fair-play

0
116
sursa foto: fcsb.ro

Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 84, de Edon Zhegrova, după o fază în care arbitrul nu a dictat un fault clar asupra lui Cristian Dumitru, jucătorii noștri s-au oprit, iar elvețienii, fără să dea dovadă de fair play, au continuat jocul și au deschis scorul, acuză reprezentanţii clubului, într-un material postat chiar pe site-ul fcsb.ro.

“Partida a fost dominată de roș-albaștri, care au avut mai multe ocazii de a înscrie și au dat dovadă de mai multă prospețime, chiar dacă FC Basel era echipa care încheia cantonamentul, iar elevii lui Bogdan Vintilă abia au început pregătirea. De partea cealaltă, adversarii s-au remarcat doar prin agresivitatea extremă și dorința continuă de a intra în conflicte pe teren”, mai arată roş-albaştrii.

Bogdan Vintilă a folosit două formule de echipă. Astfel, în prima parte au jucat Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Popescu, Oaidă, Moruțan – Man, Tănase (cpt), Coman.

În repriză secundă, roș-albaștrii au evoluat astfel: Vlad – Manea, Perianu, Filip (cpt), Momcilovic – Nedelcu, Vînă, Olaru – Niță, Dumitru, Popa. Singurii jucători din lot nefolosiți au fost portarul Toma Niga și grecul Aristeidis Soiledis, care încă se pregătește separat, după accidentarea din meciul cu Universitatea Craiova, ultimul din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.