Primul eveniment cu 200 de oameni, în siguranţă, la Centrul de Afaceri din Năvodari. Costel Aurelian Dumitraşcu, premiat de organizatori: “Şi Horeca trebuie să funcţioneze”

0
775

Orașul Năvodari a dat startul la evenimente! Incidența cazurilor de COVID-19 este într-o continuă scădere, la Constanța. Un  eveniment de amploare, în condiții de deplină siguranță, are loc la Centrul de Afaceri. Aproximativ 200 de oameni sunt prezenți în acest weekend la un show inedit pentru România. Accesul la eveniment a fost permis numai pe bază de test COVID sau vaccinare. Deși cei prezenți s-au simțit foarte bine, iar toate biletele disponibile au fost vândute, autoritățile locale și cei implicaţi în organizare au vrut să vadă dacă se pot desfășura astfel de evenimente în siguranţă, într-o lume post-pandemică. Cu atât mai mult cu cât situaţia pare să fie una stabilă, România înregistrând tot mai puține cazuri noi de COVID-19, incidența la Constanța fiind 0,31 la mia de locuitori.

Romanian Barber Social Education se desfăşoară la Năvodari cu sprijinul administraţiei locale şi implicarea viceprimarului Costel Aurelian Dumitraşcu. Discutăm despre un weekend plin de educaţie, socializare şi distracţie. La Centrul de Afaceri din Năvodari, o clădire construită cu fonduri europene, după o lungă perioadă de pandemie, am fost martori la un eveniment inedit.

Vicele a fost premiat sâmbătă, 29 mai a.c., de organizatorii evenimentului Ciprian Alexandru şi Ciprian Ungureanu. “Suntem prezenţi la un show inedit pentru România. Sunt încântat că organizatorii au ales oraşul Năvodari să fie gazda evenimentului Romanian Barber Social Education. Prezenţa voastră într-un număr destul de mare îmi dă un vibe bun şi am încredere că toţi cei care vor urca pe scenă vor împărtăşii cu dumneavoastră tehnici şi informaţii despre fashion şi trenduri. În opinia mea, barberingul nu este o simplă meserie. Este o artă! Recent am devenit şi eu consumator de artă. Tocmai de aceea îi mulţumesc lui Ciprian Golan, care m-a ajutat să-i aduc look-ului meu o schimbare adaptată la noile trenduri“, a spus viceprimarul Costel Aurelian Dumitraşcu.

De menţionat faptul că la acest eveniment s-au respectat toate normele sanitare impuse în contextul pandemic. “Este un show inedit pentru România, un eveniment de barbering. Este cel mai mare eveniment de aşa natură şi sper ca în perioada următoare să atragem cât mai multe evenimente care să aibă loc în oraşul Năvodari. Noi să fim gazda lor şi să profităm de această clădire cu un spaţiu destul de mare şi cu posibilităţi extinse. Ne-am implicat să căutăm tot felul de evenimente. Am aflat de prima ediţie a acestui eveniment de la cineva din Năvodari. I-am contactat şi m-am implicat să-i atrag către Năvodari, către litoral. Ţinând cont că vine şi sezonul estival şi Horeca trebuie să funcţioneze. Ei au toată susţinerea noastră pentru tot ce au nevoie. Prin astfel de evenimente eu zic că venim în sprijinul lor. Le aducem oameni în oraş, iar aceștia au nevoie să îşi petreacă timpul în Horeca“, a declarat viceprimarul oraşului Năvodari.

Toţi participanţii au fost cazaţi în Năvodari, viceprimarul susţinând că s-a ocupat personal de acest aspect: “Eu vreau ca ei să se simtă bine şi să revină şi cu altă ocazie în Năvodari“. Autoritatea locală aşteaptă noi relaxari ale restricţiilor, dar în acelaşi timp oferă sprijin tuturor celor care doresc să organizeze astfel de evenimente, chiar şi evenimente culturale, în Năvodari. “Îmi doresc ca şi la vară să avem evenimente culturale în Casa de Cultură ori în Centrul de Afaceri. Oricine vine şi ne cere ajutorul, noi ne implicăm. Evenimente private au loc în mod constant la Centrul de Afaceri din Năvodari, dar de aşa capacitate nu a mai avut loc“, a menţionat viceprimarul.

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.