Prinși cu alcoolul ”la bord” pe drumurile publice. Unii nu aveau nici permis

0
153
Imagine de arhivă, Foto: Cătălin Schipor

Polițiștii Serviciului Rutier au surprins, din nou, mai multe persoane care conduceau pe drumurile publice, fie sub influența alcoolului, fie fără a poseda permis de conducere, fie ambele variante.

Astfel, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre municipiul Medgidia către comuna Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot pe de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Racoviță din localitatea Moșneni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.