Probleme mari la Dunărea Călărași

0
285

Ediția 2020/2021 a campionatului Ligii Secunde și-a aflat programul sezonului regulat. 21 de echipe se vor duela pe a doua scenă fotbalistică a țării, asta după ce Pandurii Târgu Jiu a avut câştig de cauză la Comisia de Recurs a FRF și a primit certificarea pe care, inițial, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a refuzat să i-o acorde.

Și totuși Liga a II-a s-ar putea să aibă doar 20 de echipe. Dunărea Călărași stă pe un butoi de pulbere și este posibil să nu se poată prezenta la meciul din prima etapă.

Valentin Barbu, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași nu a semnat o hotărâre a consilierilor județeni prin care formația de pe malul Borcei ar fi trebuit să primească aproximativ 6 miliarde pentru a-și asigura cheltuielile în noul sezon competițional. A trecut aproape o săptămână de când Valentin Barbu nu a mișcat un deget și minte pe toată lumea că Dunărea urmează să primească banii.

„Am discutat cu domnia sa și mi-a promis săptămâna trecută că semnează să primim banii la club! Nu am primit nimic nici până în ziua de astăzi! Am tot fost la domnia sa, nu este la birou și nu răspunde la telefon! Nu știu unde să mă mai duc! Pe 29 echipa trebuie să plece la Slatina! Cu ce bani? Cazare, masă, autocar și alte cheltuieli necesare pentru acest meci… Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva la Dunărea! Mi-au cerut demisia! Ok! Îmi dau demisia dacă știu că va fi bine pentru Dunărea!”, a afirmat Cristian Zanfir, președintele Dunării, care a anunțat și o conferință de presă pe tema neprezentării echipei în campionat.

Prima etapă, programată pe 29 august, programează câteva dueluri interesante, printre care: Petrolul Ploiești – Farul Constanța, U Craiova 1948 SA – Ripensia Timișoara sau Unirea Slobozia – Turris Oltul Turnu Măgurele.

Iată și programul complet al primei etape:

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Rapid

CSM Slatina – Dunărea Călărași
Fotbal Comuna Recea – FK Csikszereda
U Craiova 1948 SA – Ripensia Timișoara
CSM Reșița stă.
Petrolul Ploiești – Farul Constanța
Aerostar Bacău – Universitatea Cluj
ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni
SCM Gloria Buzău – Concordia Chiajna
Unirea Slobozia – Turris Oltul Turnu Măgurele
Metaloglobus București – Pandurii Târgu Jiu

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.