Probleme mari la Unirea Constanța

0
1702

Unirea Constanța a pierdut al treilea meci consecutiv în Liga a II-a, 1 la 0, la Cluj, cu Universitatea. Este al treilea eșec în tot atâtea partide desfășurate în acest debut de sezon nou de Liga 2 pentru echipa lui Ianis Zicu.

Dar marile probleme sunt altele și țin în primul rând de management. De exemplu, după partida de la Cluj, care a avut loc în nocturnă pe Cluj Arena și s-a încheiat la 23:30, jucătorii au dormit … în autocar!!

”La noapte știu unde dormim. 100 la sută o să dormim în autocar și mâine dimineață o să dormim cred că acasă. O să avem liber, iar de luni vom vedea unde vom dormi, la ce hotel, la…”, a spus Ionuț Cioinac, la flash interviul de după meci la DigiSport.

Fundașul Unirii s-a oprit brusc, fiindcă i s-a pus un ”nod în gât” și îi venea să plângă, reporterul DigiSport punând punct în acel moment interviului.

O altă problemă a celor de la Unirea este faptul că nu au un teren propriu. Echipa joacă momentan meciurile de acasă la Techirghiol, vrea să se mute la Mangalia,oraș pe care îl și promovează pe tricouri, doar că stadionul din al doilea municipiu al litoralului este impracticabil. Există un plan ca acesta să fie modernizat din fonduri de la Compania Națională de Investiții dar lucrurile se mișcă greu.

“Sper și îmi doresc din tot sufletul să se rezolve problemele. Pentru un jucător este urât să nu știi unde dormi diseară, sau unde dormi, ce faci. Sper și noi să se pună la punct, să știm că ne antrenăm acolo, jucăm acolo, să jucăm pe un teren bun.” a mai spus Cioinac. 

Etapa viitoare, cea cu numărul 4 din Liga a II-a, Unirea Constanța joacă pe teren propriu cu Politehnica Timișoara.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.