Procurorul constănțean Gill Julien Grigore Iacobici va fi delegat la Parchetul Curții de Apel. Locul său va fi preluat de procurorul Viorel Teliceanu

0
1426
Gill Julien Grigore Iacobici și Viorel Teliceanu

Pe ordinea de zi a Secției pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din cadrul ședinței de marți, 24 august, se află mai multe puncte care aduc modificări privind conducerea parchetelor constănțene. Mai exact, se analizează posibilitatea delegării în funcții de conducere a unităților de parchet a unor procurori precum Viorel Teliceanu și Gill Julien Grigore Iacobici.

Astfel, a fost propusă delegarea lui procurorului Gill Julien Grigore Iacobici, actualmente prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, la Parchetul Curții de Apel, iar în locul său a fost propus Viorel Teliceanu, procuror în cadrul Parchetului Tribunalului, delegat în funcția de procuror-șef al Secției Urmărire penală, care va prelua conducerea acestei unități.

Tot pe ordinea de zi se află și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, a procurorului Diana Codruța Drăgușelea din cadrul DIICOT Constanța.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.