Profesorul Anghel Panait de la Universitatea ”Ovidius” s-a stins din viață

1
3250
sursa foto: Ziua de Constanta

Doliu la Universitatea ”Ovidius” din Constanța. Profesorul Anghel Panait s-a stins din viață, în dimineața zilei de miercuri, 26 august a.c., după ce a suferit un infarct. Avea vârsta de 57 de ani.

Anghel Panait era angajat la Universitatea ”Ovidiu” din anul 1990, a ocupat, timp de un an și funcția de viceprimar al municipiului Constanța, între anii 1999-2000, director în cadrul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 2 Sud – Est Constanța din anul 2012.

Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului prematur al conf.univ.dr. Anghel Panait, din cadrul Facultății de Științe Economice – Departamentul  de Economie Generală. Profesorul Panait a fost un profesionist desăvârșit, un bun coleg și un bun dascăl pentru studenți. Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut domnul profesor Panait pentru UOC din postura de director al Centrului ID-IFR (2012) și de director de programe și parteneriate cu organizații publice și private (2004-2012). Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța.

L.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.