Profesorul de sport de la școala din Topolog, reținut după ce ar fi făcut sex cu trei dintre elevele sale minore

0
2448
Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag. FOTO Google Earth

Un individ, profesor de sport în localitatea tulceană Topolog a fost reținut de către oamenii legii după ce s-a stabilit că a constrâns în vara acestui an, trei dintre elevele sale, să întrețină relații sexuale cu el.

Împotriva profesorului de sport A.A.M., în vârstă de 29 de ani, procurorii din cadrul Parchetului Judecătoriei Babadag au reținut săvârșirea a trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată.

În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.

În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.

Inculpatul A.A.M. a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18 septembrie procurorul a solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.