Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Bobotează, în Dobrogea

0
3223

Meteorologii anunță vreme frumoasă în regiunea Dobrogea, în această săptămână. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 si 15 grade Celsius, iar temperaturile minime între 3 și 8 grade Celsius.

Totodată, vântul va sufla slab și moderat, cu  intensificări trecătoare iar izolat va fi ceată.

Duminică, 2 ianuarie a.c., ora 20.00- Luni, 3 ianuarie a.c., ora 8.00

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, în intensificare treptată în a doua parte a nopții. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 5 grade. Izolat, va fi ceață.

Luni, 3 ianuarie a.c., ora 8.00- Marți, 4 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va fi schimbătoare ca aspect. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi spre seară și în prima parte a nopții, pe  arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificări locale cu viteze la rafală de 45 – 55 km/h. Temperaturile  maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Dimineața, izolat va fi ceață.

Marți, 4 ianuarie a.c., ora 8.00- Miercuri, 5 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu  intensificări trecătoare în a doua parte a nopții. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 13 grade, iar cele  minime între 4 și 7 grade.

Miercuri, 5 ianuarie a.c., ora 8.00- Joi, 6 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea se menține în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu  intensificări trecătoare mai ales în zona costieră. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 15 grade, iar cele  minime între 5 și 8 grade.

Joi, 6 ianuarie a.c., ora 8.00- Vineri, 7 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, mai noros în timpul nopții, când, local va ploua. Vântul va sufla în  general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 15 grade, iar cele minime între 3 și 7 grade.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.