Prognoza meteo în această săptămână, în Dobrogea: de marți vremea de răcește și va ploua

0
369

Administrația Națională de Meteorologie informează cum va fi vremea, în regiunea Dobroge, în această săptămână. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 14 grade Celsius. Vremea se va răci marți, vor fi averse și descărcări electrice,însă de joi vremea se va încălzi.

Luni, 12 octombrie a.c., ora 9.00 – Marți, 13 octombrie a.c., ora 9.00

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul după-amiezii când, vor fi posibile ploi slabe. Vântul  va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza și noaptea. Temperaturile maxime  se vor încadra între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade. Vor fi condiții de ceață.

Marți, 13 octombrie a.c., ora 9.00 – Miercuri, 14 octombrie a.c., ora 9.00

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări temporare îndeosebi după-amiaza și seara când, local, vor fi averse și descărcări electrice, iar cantitățile pot fi izolat mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare după-amiaza și noaptea (rafale în general de 50 -60 km/h\). Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade.

Miercuri, 14 octombrie a.c., ora 9.00 – Joi, 15 octombrie a.c., ora 9.00

Vremea se va răci, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața, dar condițțile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în prima parte a zilei. Temperaturile maxime  se vor încadra între  18 și  20 de grade, iar cele minime între  9 și 14 grade.

Joi, 15 octombrie a.c., ora 9.00 – Vineri, 16. octombrie a.c., ora 9.00

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade, iar cele minime între 12 și 17 grade. Vor fi condiții de ceață.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.