Prognoza meteo în această săptămână la malul mării: se anunță ploi și descărcări electrice

0
1209
Circulație în condiții de ploaie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează cum va fi vremea în această săptămână în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade Celsius.

Totodată, cerul va prezenta unele înnorări ziua și vor fi condițiile pentru averse și descărcări electrice toată săptămâna. Vântul va sufla slab și moderat.

Luni, 19 iulie a.c., ora 9.00- Marți, 20 iulie a.c., ora 9.00
Vremea va fi în continuare călduroasă, izolat caniculară în vest. Disconfortul termic se va menține
accentuat, iar pe arii extinse, indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de
unități. Cerul va prezenta unele înnorări ziua și vor fi condițiile pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 20 și 25 de grade.


Marți, 20 iulie a.c., ora 9.00- Miercuri, 21 iulie a.c., ora 9.00
Vremea se va menține călduroasă, dar instabilitate se va accentua treptat. Cerul va fi prezenta înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea, când pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină.
Vântul va sufla slab și moderat, în intensificare noaptea dar și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 34 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 19 și 23 de grade. Disconfortul termic se va menține ridicat, iar pe arii extinse, indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități.


Miercuri, 21 iulie a.c., ora 9.00- Joi, 22 iulie a.c., ora 9.00
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, temporar mai noros ziua când local vor mai fi averse
si descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 29 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 16 și 20 de grade.


Joi, 22 iulie a.c., ora 9.00- Vineri, 23 iulie a.c., ora 9.00

Vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare, mai ales ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 29 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 16 și 20 de grade.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.