Prognoza meteo, în acest weekend: Vin ploile în Dobrogea!

0
3640

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează cum va fi vremea în acest weekend în regiunea Dobrogea, dar și la începutul săptămânii viitoare. Potrivit meteorologilor, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a Dobrogei, cu disconfort termic ridicat. Totodată, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când, izolat, vor fi averse și descărcări electrice.

Joi, 18 august, ora 21.00- Vineri, 19 august, ora 9.00

Vremea va fi caldă, cu cerul variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 19 și 23 de grade.

Vineri, 19 august, ora 9.00- Sâmbătă, 20 august, ora 9.00

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a Dobrogei, cu disconfort termic ridicat. Indicele temperaturăumezeală va atinge și depăși, local, pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când, izolat, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade.

Sâmbătă, 20 august, ora 9.00- Duminică, 21 august, ora 9.00

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a Dobrogei, izolat caniculară în partea continentală. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși, local, pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 35 de grade, mai scăzute în zona de coastă până la 27…30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 19 și 22 de grade.

Duminică, 21 august, ora 9.00- Luni, 22 august, ora 9.00

Deși temperaturile vor scădea ușor, vremea se va menține călduroasă în partea continentală. Disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 de grade, mai scăzute în zona de coastă până la 27…29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 18 și 22 de grade.

Luni, 22 august, ora 9.00- Marți, 23 august, ora 9.00

Vremea va fi în continuare călduroasă în partea continentală, cu disconfort termic accentuat. Cerul va avea înnorări temporare și local, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 de grade, mai scăzute în zona de coastă până la 27…29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.