Prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână: Vin ploile, temperatura minimă de -2 grade Celsius

0
587
Avertizare de ploi puternice. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administrația Națională de Meteorologie (AMN) informează cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână, dar și la începutul săptămânii care urmează, în regiunea Dobrogea, în intervalul vineri, 8 ianuarie- marți, 12 ianuarie a.c..

Vremea se va răci și va ploua pe ariin restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade Celsius, iar cele minime între -2 și 5 grade.

Vineri, 8 ianuarie a.c., ora 08.00 – Sâmbătă, 9 ianuarie a.c., ora 08.00

Vremea va deveni închisă și se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi noros și pe arii extinse va ploua. Pe alocuri, se pot acumula cantități de apă ce vor depăși 15 – 20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale în general de 40 -50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade.

Sâmbătă, 9 ianuarie a.c., ora 08.00- Duminică, 10 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va continua să se răcească ușor, dar se va menține peste valorile termice normale ale perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 2 grade. Cerul va fi temporar noros și local vor fi precipitații sub formă de ploaie ziua, și mixte noaptea și vor fi condiții pentru polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua.

Duminică, 10 ianuarie a.c., ora 8.00- Luni, 11 ianuarie a.c., ora 8:00

Vremea va fi ușor mai caldă față de normalul termic ale acestei perioade, dar în general închisă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -1 și 4 grade. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor fi precipitații sub formă de ploaie ziua și mixte, noaptea și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de coastă, mai ales în timpul nopții.

Luni, 11 ianuarie a.c., ora 8:00- Marți, 12 ianuarie a.c., ora 8:00

Vremea va fi închisă, cu cerul mai mult noros. Pe arii extinse vor fi precipitații mixte și vor fi condiții de polei, noaptea. Cantitățile de apă vor fi moderate. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi între 2 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.