Prognoza meteo pentru următoarele zile

0
523

Administrația Națională de Meteorologie (AMN) informează cum va fi vremea în weekend dar și în zilele de luni, marți și miercuri. Vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului cu temperaturi maxime de până la 15 grade Celsius.

Meteorologii anunță că va ploua. Pe arii extinse se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ; sub formă de ploaie ziua, iar spre seară și noaptea, lapoviță și ninsoare.

Sâmbătă, 23 ianuarie a.c., ora 8.00 – Duminică, 24 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când local vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, după-amiaza și noaptea, cu viteze în general de 40….55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 15 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.

Duminică, 24 ianuarie a.c., ora 8.00 – Luni,  25 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va fi schimbătoare ca aspect și se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și, pe arii extinse, va ploua, în general slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze în general de 45….55 km/h . Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 12 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade.

Luni,  25 ianuarie a.c., ora 8.00 –  Marți, 26 ianuarie a.c., ora 8.00

Deși temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și, pe arii extinse, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze de 50…70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 4 grade.

Marți, 26 ianuarie a.c., ora 8.00-  Miercuri, 27 ianuarie a.c., ora 8.00

Vremea va fi în general închisă, cu cerul mai mult noros. Pe arii extinse se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ; sub formă de ploaie ziua, iar spre seară și noaptea, lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 10 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.