Proiectul parohului care încalță copiii sărmani din Constanța, un succes! Preotul Banu: “Avem nevoie de VOLUNTARI pentru împachetare și distribuire a încălțămintei”

0
421

Proiectul parohului care încalță copiii sărmani din Constanța s-a dovedit a fi un succes. Preotul Claudiu Banu a reușit să strângă 1600 de perechi încălțăminte de iarnă pentru copiii sărmani din satele defavorizate din județul Constanța.

Parohul de la Biserica Sf. Mina din Constanța așteaptă enoriașii pe 1 noiembrie să pregătească împreună, în lăcașul de cult din Parcul Tăbăcărie, pachetele ca mai apoi pe 2 și 3 noiembrie să le distribuie către copiii din satele Galeșu, Poarta Alba, Nazarcea, Poiana, Remus Opreanu, Oituz, Sinoe, Mihai Viteazu și Histria.

Avem nevoie de VOLUNTARI pentru împachetare și distribuire a încălțămintei, mai ales că mai avem o săptămână de campanie și sigur vom depăși 1500 de perechi încălțăminte călduroasă pentru copiii sărmani. Am făcut rost de două mașini de marfă pentru transport. Sunteți invitați toți, cei care doriți să veniți, să împărțim aceste daruri către copiii sărmani“, susține preotul Banu.

Proiect este inițiat și coordonat de preot paroh Banu Claudiu, Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie. Cei care vor să susțină proiectele preotului o pot face printr-o donație la Banca Românească RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000. Pentru detalii privind campania umanitară puteți suna la 0723999296.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.