Propuneri de scenarii privind organizarea cursurilor în școli, în județul Constanța

0
122
Foto- arhiva

Inspectoratul Școlar Județean(ISJ) Constanța a primit propunerile privind scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Constanța, începând cu 14 septembrie 2020, în conformitate cu ordinul comun emis de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății.

Aceste propuneri au fost aprobate în consiliul de administrație al fiecărei instituții școlare, fiind avizate de IȘJ și DSP Constanța. În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi, 10 septembrie 2020, au fost aprobate după cum urmează:

  • 223: scenariul 1 (participarea directă, „față în față”);
  • 285: scenariul 2 (atât participare directă, cât și on-line, alternativ: scenariul „hibrid”);
  • 7: scenariul 3 (participare numai on-line).
    Menționăm că vor începe cursurile cu scenariul 3:
  • Şcoala Gimnazială Nr. 1 Cuza Vodă și Grădiniţa cu Program Normal Cuza Vodă (din cauza ratei incidenței cumulate peste limita de alertă de 3/1.000 locuitori, conform datelor furnizate de DSP);
  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” Medgidia, Grădiniţa cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr.11 Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal „Piticot” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8 Medgidia, unități de învățământ în care se desfășoară un amplu proces de reabilitare, finalizat în 4 dintre acestea (recepția lucrărilor realizându-se la sfârșitul lunii septembrie), în curs de finalizare în una dintre grădinițe.

De asemenea, precizăm că totalul de 515 unități de învățământ cuprinde și Palatul Copiilor și cluburile copiilor, cluburile sportive și CJRAE (12 instituții).

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.