Protocol între RAEDPP și DGASPC: tinerii majori din centrele sociale vor putea beneficia de unități locative în cartierul Henri Coandă

0
89

Cartierul social Henri Coandă are nevoie, înainte de orice, de criterii mai bune privind accesul chiriașilor la locuințe sociale. Aceste reglementări trebuie să ajute la prioritizarea nevoilor reale ale celor care solicită astfel de locunțe modulare, cei care sunt în cea mai mare nevoie.

RAEDPP, ca administrator bun și eficient al acestor spații, trebuie să încheie un protocol de colaborare cu DGASPC prin care să poata institui un sistem de identificare rapidă a copiilor din centrele sociale care devin majori și să se asigure acestora suport în întocmirea dosarului pentru obținerea unei astfel de unități locative. Mai mult, pentru ca aceste persoane ce provin din centrele sociale să beneficieze de un sprijin real protocolul trebuie să prevadă și procedura prin care acestea vor fi îndrumate și către AJOFM în vederea obținerii unui loc de munca sau a unei eventuale calificări prin frecventarea cursurilor de calificare.

USR Constanța susține criteriile de punere în valoare a resurselor umane prin prioritizarea acordării sprijinului către cei care se află în cea mai mare nevoie și pentru care trebuie depuse toate eforturile privind incluziunea socială sustenabilă și vom interveni cu amendament la Proiectul nr 28 pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de azi, 30 iulie 2021.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.