PSD Constanţa l-a exclus din partid pe consilierul care a votat pentru demiterea Luminiţei Vlădescu din funcţia de viceprimar

0
785

Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a transmis, prin intermediul unui comunicat, că “a luat act de noul abuz al primarului municipiului Medgidia, Vrabie Valentin care, în ziua de 29 aprilie a.c. a convocat o ședință “extraordinară” de Consiliu Local, având ca unic scop demiterea din funcția de viceprimar al municipiului al doamnei Luminița Vlădescu”.

Precizarea vine după şedinţa de Consiliu Local din data de 29 aprilie, în cadrul căreia s-a votat ca Luminiţa Vlădescu (PSD) să îşi piardă mandatul de viceprimar. Votul a fost asigurat şi cu prezenţa unui consilier PSD!

“Se constată o continuitate gravă și păguboasă a comiterii abuzurilor din partea primarului Vrabie, care va trebui să răspundă – încă o dată – în justiție, pentru faptele sale.

PSD Constanța își menține sprijinul pentru doamna Luminița Vlădescu, vicepreședinte al PSD Constanța, a cărei unică “vină” este de a se fi opus modului despotic și la limita legii în care Vrabie Valentin înțelege să conducă un municipiu de mărimea și importanța Medgidiei.

Biroul Permanent al Organizației Județene PSD Constanța a decis de asemenea, prin vot, excluderea din partid și retragerea sprijinului politic pentru Romeo Alin Trifan, consilier în Consiliul Local Medgidia”, a mai transmis PSD Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.